Fibertekniker

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Teknik

Plats
Linköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker nu en fibertekniker till vår verksamhet i Linköping.
Vi söker dig som ser möjligheter i varje uppdrag och som tycker om att bygga förtroende som ger långvariga relationer och därmed skapar mervärden hos kunden.

Som fibertekniker inom Torpheimergruppen arbetar du med många spännande projekt mot kunder inom flertalet olika teknikområden. För dig som uppskattar stor variation i ditt arbete där att den ena dagen inte är den andra lik, är denna roll perfekt för dig!  Du jobbar i ett sammansvetsat team av kompetenta kollegor, men arbetet innebär även att självständigt arbeta i olika uppdrag.

Har du dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattning? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som fibertekniker är du en del av vår el-avdelning som sköter både installations- & servicearbeten åt våra kunder. I denna roll samarbetar du nära både arbetsledare och projektledare samt även med andra entreprenörer.

Du är en nyfiken person som är intresserad av framtidens teknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom branschen och är redo för nya spännande utmaningar.

Som fibertekniker är du lugn, analytisk och noggrann. Det är meriterande om du har instrumentvana för mätning av fiber, och är certifierad fibertekniker.

Du är driven och engagerad och har en vilja att hela tiden vidareutvecklas för att skapa nya idéer som förverkligas tillsammans med vår övriga kompetenta medarbetare.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du har erfarenhet med svetsning och inmätning av fiber.
…du kan både projektera och dokumentera samt underhåll av anläggningar.
…du kan installera för både nyproduktion och renovering.
…du kan både underhåll och felsökning i befintliga anläggningar.
…du kan blåsning av kabel.
…du har B-körkort.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars. Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Leif Ericsson på tel. 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Fibertekniker". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.