Idag ledande montör och i morgon – på väg mot en projektledarroll

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
El

Plats
Linköping
Norrköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker nu en elektriker med ambition och önskan om att jobba som projektledare El inom en snar framtid! Är du elektriker, el-konsult eller liknande och tycker att detta är spännande?
Skicka in din ansökan redan idag!

Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär och sikta mot att bli projektledare inom El? Då har du en möjlighet att göra det hos oss! Vi hjälper till med de utbildningar/kurser som krävs och vi kommer att stötta dig på din resa mot projektledare. Tycker du att det skulle vara intressant? Tveka inte att söka denna tjänst hos oss!

Vi söker dig som ser möjligheter i varje uppdrag och som tycker om att bygga förtroende som ger långvariga relationer och därmed skapar mervärden hos kunden.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledaraspirant ingår du i vår el-avdelning som utför både installations- & servicearbeten åt våra kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om planering, materielleveranser samt projektledning.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du är van användare av Officepaketet.
…har goda kunskaper inom elinstallationer.
…du förstår och tolkar funktionstexter med driftkort/ritningar.
…du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
…du har förmågan att arbeta självständigt.
…har förståelse för och är delaktig i projektekonomi.
…du är kundorienterad och marknadsinriktad.
…du har ECY-cert.
…du har B-körkort.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Vi ser det som meriterande om du även har Ledande montörs-utbildning samt har kompetens inom styr- och reglerteknik.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping eller Norrköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Leif Ericsson på tel. 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Idag ledande montör och i morgon – på väg mot en projektledarroll". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.