Kalkylator/projektör VVS

Vi påbörjar nu en generationsväxling och söker därför efter en kalkylator/projektör VVS. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Linköping.

Verksamhetsområden
Rör
Värme & Sanitet

Plats
Linköping

Kontaktperson
Johan Rosenquist

Som kalkylator för vår VVS-verksamhet arbetar du huvudsakligen i teamet som vår expertis när det gäller kalkyler och anbud. Du är länken mellan avdelningscheferna, projektledaren och arbetslaget. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering och arbetar nära projektledaren i projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med förfrågningsunderlag i olika storlekar
  • Ansvara för anbudsgenomgång inför lämnande av anbud
  • Ta in offerter på material som ska användas i projektet
  • Ansvara för ev. prisförändringar och uppdatera dessa i kalkylprogrammet
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom projektledning och en grundkompetens inom entreprenad. Du har erfarenheter av att arbeta i kalkylprogram, meriterande om du har erfarenhet från kalkylprogrammet Wikells. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till [email protected] Märk din ansökan med “Kalkylator/projektör VVS”

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta Johan Rosenquist på tfn. 0769-40 32 10.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Kalkylator/projektör VVS". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.