Ledande montör-el

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
El

Plats
Linköping
Norrköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker nu elektriker med ambition att jobba som ledande montör till vår verksamhet i Linköping.
Vi söker dig som ser möjligheter i varje uppdrag och som tycker om att bygga förtroende som ger långvariga relationer och därmed skapar mervärden hos kunden.

Som Ledande Montör leder du huvudsakligen ett elektrikerteam på ett installationsprojekt. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Vidare arbetar du i nära samarbete med projektledaren i projekten.

Har du dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattning? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Elektriker är du en del av vår el-avdelning som sköter både installations- & servicearbeten åt våra kunder. I en roll Ledande Montör utökas dina arbetsuppgifter och befogenheter med planering materielleveranser samt arbetsfördelning för ditt team, rapportering till projektledare.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du är van användare av Officepaketet.
…har goda kunskaper inom elinstallationer.
…du förstår och tolkar funktionstexter med driftkort/ritningar.
…du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
…du har förmågan att arbeta självständigt.
…har förståelse för och är delaktig i projektekonomi.
…du är kundorienterad och marknadsinriktad.
…du har ECY-cert.
…du har B-körkort

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Vi ser det som meriterande om du även har Ledande montörs-utbildning samt har kompetens inom styr- och reglerteknik.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping eller i Norrköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Leif Ericsson på tel. 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Ledande montör-el". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.