Projektledare inbrottslarm/passagesystem

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Teknik

Plats
Linköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Torpheimer i Linköping söker nu en erfaren projektledare med inriktning inbrottslarm/passagesystem.

Som projektledare kommer du att sälja och leda installationsprojekt inom området Säkerhet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för dina projekt kopplat till planering, bemanning, uppföljning, dokumentation och ekonomi. Du är även ansvarig för ÄTA-hantering, prognoser samt att vara behjälplig vid anbudsarbete. Vidare kommer du att stå i nära kontakt med beställare och slutkund, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen. Du har stor vana av att driva kundmöten och att dokumentera korrekt projektdokumenten. Det är naturligt för dig att leda projektgruppen mot uppsatt projektmål. Dialog med kund, underentreprenörer och leverantör är en del av din vardag.

Har du dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattning? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Projektledare inom inbrottslarm och passagesystem, består dina arbetsuppgifter av försäljning, kundbesök, kalkyl och offertarbete, projektering, projektledning, projektekonomi samt planering av tidplaner och resurser med mera.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du har minst 3 års erfarenhet som ledande montör, driftsättare brandlarm eller projektledare.
…du har goda kunskaper i SSF130.
…du har erfarenhet av att driva projekt tillsammans med kund och att arbeta strukturerat.
…du har god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar.
…du är van vid att arbeta mot uppsatta mål, noggrannhet, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp.
…du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om kvalitet.
…du har erfarenhet av att ha arbetat enligt en eller flera projektmetodiker.
…du har vana av att göra projektkalkyler.
…du har B-körkort.

För denna tjänst kommer vi behöva se ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser det som meriterande om du även är certifierad behörig ingenjör inbrottslarm, har kunskap inom ellåsning, autocad, SBF 110:8 och entreprenadjuridik.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak?
Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Leif Ericsson på tel. 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Projektledare inbrottslarm/passagesystem". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.