Serviceelektriker till Linköping eller till Norrköping

Vi söker en elektriker med god vana att jobba som serviceelektriker i vår verksamhet i Linköping. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vårt Linköpingskontor.

Verksamhetsområden
El

Plats
Linköping
Norrköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Som serviceelektriker arbetar du huvudsakligen i teamet med serviceuppdrag. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering och arbetar nära projektledaren i projekten.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig om….

 • …du har datavana
 • …du har goda kunskaper inom elinstallationer
 • …du kan förstå och tolka funktions texter med driftkort/ritningar
 • … du har mycket goda kunskaper svenska i tal och skrift
 • …du har förmågan att kunna arbeta självständigt
 • …du förstår och är delaktig i projektekonomi
 • …du är  kundorienterad och marknadsinriktad
 • …du har ECY-cert

För denna tjänst, kommer vi behöva se ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser som extra meriterande om du:

 • Ledandemontörs utbildning
 • Kompetens inom styr & reglerteknik
 • Tidigare arbete som serviceelektriker
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom fastighetstekniska installationer. Du har erfarenheter av att arbeta med flera förekommande fabrikat. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse hos Torpheimer i Linköping eller i Norrköping.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till [email protected] (Märk din ansökan med “serviceelektriker”)

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta Leif Ericsson, 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Serviceelektriker till Linköping eller till Norrköping". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.