Tekniker/driftsättare med inriktning brand- & utrymningslarm

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Teknik

Plats
Linköping

Kontaktperson
Leif Ericsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Torpheimer i Östergötland söker nu en erfaren tekniker/driftsättare med inriktning brand- & utrymningslarm.

Som tekniker/driftsättare kommer du huvudsakligen att arbeta omväxlande med driftsättning inkl. programmering, service samt felsökning med felavhjälpning inom brand- & utrymningslarm.

Vi erbjuder en fri roll där du kommer att ha ett stort eget ansvar för ditt arbete kopplat till planering, utförande, kvalitét, uppföljning och dokumentation. Vidare kommer du att stå i nära kontakt med beställare och slutkund, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen.

Har du dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattning? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som tekniker/driftsättare inom brand- & utrymningslarm består dina arbetsuppgifter av driftsättning, programmering, avprovning och kontroller med gällande regelverk, service, felavhjälpning mm. Kundbesök med viss försäljning, hjälp vid offertarbete samt projektering med mera.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du har minst 3 års erfarenhet som säkerhetstekniker, servicetekniker eller driftsättare brandlarm.
…du har goda kunskaper i SBF110.
…du har ett strukturerat arbetssätt.
…du har god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar.
…du är van vid att arbeta mot uppsatta mål, noggrannhet, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp.
…du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om kvalitet.
…du har B-körkort.

För denna tjänst, kommer vi behöva se ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser det som meriterande om du även har kunskaper inom inbrottslarm, passersystem, ellåsning och/eller Autocad.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Leif Ericsson på tel. 0737-12 83 41.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Tekniker/driftsättare med inriktning brand- & utrymningslarm". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.