El

Vi hjälper dagligen företag och privatpersoner med elinstallationer, både i nyproduktion och ombyggnation. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av installationer i bostäder, kontor och industrier. Oavsett om det gäller en stor entreprenad eller en mindre installation i hemmet hjälper vi er att komma från idé till färdig anläggning.

Entreprenad

I våra entreprenad-arbeten är vi helst med redan från idé-stadiet och vill under resans gång kunna bidra med expertis för att skapa en effektiv och hållbar lösning. Med korta beslutsled och lång erfarenhet kan vi tillsammans med er komma fram till framgångsreceptet för just ert projekt.

Service

Vi kan hjälpa er med förebyggande underhåll och akuta åtgärder till ombyggnationer av befintliga anläggningar. Genom vårt servicearbete strävar vi efter att bygga långvariga samarbeten. Med regelbunden service blir det lättare att onödiga driftstopp och i många fall går det att undvika dyra reparationer.

Laddstolpar

Elbilsladdning är hetare än någonsin. Vi på Torpheimer har mångårig kunskap av laddteknik. Både när det gäller stora anläggningar och den privata anläggningen i hemmet. Ur fastighetsägares perspektiv ser vi att elbilsladdning går hand i hand med solcellsanläggning och IMD-system.

IMD

Individuell mätning och debitering hjälper fastighetsägare att samla in mätvärden för el, värme samt varm- och kallvatten. Vi arbetar med öppna system som gör att din anläggning inte kommer vara bunden till en enda leverantör för produkter och system. IMD-system hjälper dig spara på såväl fasta avgifter som energi.

Solenergi

Torpheimer har mångårig kunskap när det gäller konstruktion, byggnation av solcellsanläggningar. Ur fastighetsägarens perspektiv ser vi att solcellsanläggning går hand i hand med elbilsladdning och IMD-system.