Projektledare inom ventilation till Linköping eller till Norrköping

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Ventilation

Plats
Linköping
Norrköping

Kontaktperson
Johan Rosenquist

 

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Torpheimer söker nu en projektledare inom ventilation till något av våra kontor i Linköping eller i Norrköping.

Som projektledare kommer du att leda installationsprojekt och du kommer att ha ett helhetsansvar för dina projekt kopplat till planering, bemanning, uppföljning, dokumentation och ekonomi. Du kommer också att vara behjälplig vid anbudsarbete.

Vidare kommer du att stå i nära kontakt med beställare och slutkund, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen. Du har vana av att driva kundmöten och att dokumentera korrekt projektdokumenten. Det är naturligt för dig att leda projektgruppen mot uppsatt projektmål. Dialog med kund, underentreprenörer och leverantör är en del av din vardag.

Meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattningar!
Är det kanske just dig vi söker? I så fall är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om….

…du har en vilja, ambition och intresse av att arbeta som projektledare och med allt vad det innebär.
…du har erfarenhet av att driva projekt tillsammans med kund och att arbeta strukturerat.
….du har god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar.
…du är van vid att arbeta mot uppsatta mål, noggrannhet, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp.
…du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om kvalitet.
…du har erfarenhet av att ha arbetat enligt en eller flera projektmetodiker.
…du har vana av att göra projektkalkyler.
…du har B-körkort.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder, ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Linköping eller i Norrköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Johan Rosenquist på tel. 0769-40 32 10 eller e-mejl till [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Projektledare inom ventilation till Linköping eller till Norrköping". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.