Ventilation

Bra ventilation är grunden för en bra inomhusmiljö. Vi är gärna med redan vid projektering för att via vår långa erfarenhet kunna skapa de bästa förutsättningarna för just er verksamhet.

Entreprenad

I våra entreprenad-arbeten är vi helst med redan från idé-stadiet. Genom vår gedigna erfarenhet från alla typer av fastigheter kan vi hjälpa er komma fram till den bästa lösningen, oavsett om det gäller bostäder, sjukhus eller industri.

Service

Förebyggande underhåll är en vital del i arbetet för att få en bra inomhusmiljö. Vi hjälper er med serviceavtal, oavsett om det gäller akuta stopp, filterbyten eller kanalrengöring.

OVK

Obligatoriska ventilationskontroller (OVK) måste göras regelbundet i de flesta byggnader. Vi har certifierad personal som hjälper er med dessa kontroller. Efter kontroll ger vi förutom protokoll även förslag på hur energianvändningen kan förbättras.

Styr- och reglerteknik

Styr- och reglerteknik hjälper oss att skapa en bättre inomhusmiljö hos er, framför allt när det gäller värme och ventilation. Med rätt åtgärder kan styr- och reglertekniken också hjälpa till att sänka såväl kostnader som miljöpåverkan.