Rörmokare till Linköping eller Norrköping

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Värme & Sanitet

Plats
Linköping
Norrköping

Kontaktperson
Andreas Jacobsson

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Torpheimer i Linköping söker nu rörmokare som har erfarenhet och som verkligen gillar sitt arbete. Vi söker nya medarbetare både till entreprenader och servicejobb och vi behöver nya kollegor både i Norrköping och Linköping med omnejd.

Som rörmontör arbetar du tillsammans med dina kollegor, med installationer vid både ny- och ombyggnation.

Har du erfarenhet från diverse rör- och VVS arbeten? Då är det kanske dig vi söker!

För att trivas i rollen som rörmokare

Du tycker om fysiskt och rörligt arbete och du är praktiskt lagd. Du har ett driv och en vilja att ständigt utvecklas samt har lätt för att ta tag i olika arbetsuppgifter och få saker och ting gjort.
Du har ordning och reda omkring dig och du är en teamplayer som gillar att samarbeta.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om…
…du har relevant utbildning inom rörteknik.
…du har B-körkort.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.
Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars. Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected].  Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Andreas Jacobsson på tel. 0737-128 383 eller mejla till ovan adress.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Rörmokare till Linköping eller Norrköping". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.