Serviceledare inom ventilation

Torpheimerkoncernen är ett av de större privatägda installationsföretagen i Sverige. Bolaget består av moderbolaget Torpheimergruppen AB, Torpheimer i Östergötland AB, Torpheimer i Stockholm AB samt Navic Energipartner AB. Koncernen omsatte 2020 ca 280 mkr och har ca 140 anställda.  Bolagen har kontor i Linköping (HK), Norrköping, Västberga (Stockholm) och Kista. Huvudmarknaden är från Östergötland till Sörmland/Stockholm. Verksamheten bedrivs inom områdena El, El Kraft, VS, Ventilation, Byggnadsautomation, konstruktion samt inom energiområdet (utredningar, energioptimering, energideklarationer mm).

Verksamhetsområden
Ventilation

Plats
Norrköping

Kontaktperson
Johan Rosenquist

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Torpheimer i Linköping söker nu en serviceledare som har erfarenhet från liknande roller.
Som serviceledare kommer du att ansvara för arbetsfördelningen för 10st medarbetare och du är länken mellan ledning och servicegruppen. Du kommer att vara ansvarig för, tillsammans med medarbetarna, att utveckla avdelningen kopplat till struktur, rutiner och processer. Dialog med kund, underentreprenörer och leverantör är en del av din vardag.

Har du dokumenterad erfarenhet av yrket och av liknande befattning? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som serviceledare har du ständig kontakt med kunder och är ansvarig för försäljning av serviceuppdrag. En viktig uppgift för dig som serviceledare, är att du har stort fokus på att motivera och stötta medarbetarna i deras vardagliga jobb.

Det kan finnas en matchning mellan Torpheimer och dig, om….
…du har minst 3 års erfarenhet av liknande roller.
…du har erfarenhet av att driva projekt tillsammans med kund och att arbeta strukturerat.
…du bör ha god förståelse för de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar.
…du är van vid att arbeta mot uppsatta mål, noggrannhet, kvalitetsmedveten samt kunna arbeta i grupp.
…du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om kvalitet.
…du har god erfarenhet av arbete Office-paketet.
…du har B-körkort.

Eftersom arbetet innebär direkt kontakt med våra kunder ser vi att du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar.

Du trivs med att både jobba i grupp och på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som en utmaning i din smak? Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Tillträde snarast möjligt hos Torpheimer i Norrköping.

Intresserad? Känner du att ovan beskrivning passar in på dig och att du har den erfarenhet och kunskap som krävs? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 20 mars.

Vänligen inkludera CV och personligt brev i din ansökan och mejla den till [email protected]. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar, är du välkommen att kontakta Johan Rosenquist på tel. 0769-40 32 10 eller mejla till ovan adress.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Serviceledare inom ventilation". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.