Styr- och reglertekniker

Vi söker en styr- och reglertekniker/programmerare till vår verksamhet i Stockholm. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vårt Stockholmskontor i Västberga.

Verksamhetsområden
Ventilation

Plats
Stockholm

Kontaktperson
Christer Eriksson

Som styr och reglertekniker/programmerare arbetar du huvudsakligen i teamet som vår expertis när det gäller styr- och övervakningssystem. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering och arbetar nära projektledaren i projekten.

Vad bör/ska du ha för kompetens:

  • Datavana
  • Allmänna el kunskaper, kunna läsa schema
  • Allmän kunskap i hydrauliska nät värme/kyla
  • Systemkännedom ventilation/vs/el samt SÖE
  • Förstå och tolka funktions texter med driftkort
  • Kunna svenska i tal och skrift
  • Kunna arbeta självständigt
  • Förstå och vara delaktig i projektekonomi
  • Vara kundorienterad och marknadsinriktad
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom styr och reglerteknik och programmering. Du har erfarenheter av att med flera förekommande fabrikat, meriterande om du har erfarenhet från programmering av Fidelix. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till [email protected] (Märk din ansökan med “styr och reglertekniker”)

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Christer Eriksson, 073-5177105, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Styr- och reglertekniker". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.