Ventilationstekniker/montör

Vi söker en ventilationstekniker till vår verksamhet i Linköping. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vårt Linköpingskontor.

Verksamhetsområden
Ventilation

Plats
Linköping

Kontaktperson
Johan Rosenquist

Som ventilationstekniker arbetar du huvudsakligen i teamet med serviceuppdrag. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering och arbetar nära projektledaren i projekten.

Vad bör/ska du ha för kompetens:

  • Datavana
  • Allmän kunskap i ventilation/vs/el samt SÖE
  • Förstå och tolka funktions texter med driftkort/ritningar
  • Kunna svenska i tal och skrift
  • Kunna arbeta självständigt
  • Förstå och vara delaktig i projektekonomi
  • Vara kundorienterad och marknadsinriktad

Vi ser som extra meriterande om du:

  • Har OVK-behörighet
  • Kompetens inom styr & reglerteknik
  • Har erfarenhet av injustering
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom fastighetstekniska installationer. Du har erfarenheter av att arbeta med flera förekommande fabrikat. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak?
Skicka då in din ansökan till oss redan idag!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till [email protected].

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta Johan Rosenquist, 0769-40 32 10, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med "Ventilationstekniker/montör". Bifoga personligt brev, CV och eventuella licenser/certifikat.